Zilele lungi de lucru trec mai ușor într-un spatiu bine amenajat funcțional și estetic, chiar dacă e vorba de o cameră întreagă sau doar de un birou propriu-zis. Prin piesele de mobilier pentru birou realizate personalizat, încercăm să optimizăm suprafața de lucru în cel mai confortabil mod cu putință, indiferent de mărimea spațiului pe care ni-l puneți la dispoziție.

Birou executat din pal melaminat dublat, marca Egger, cantuit cu ABS de 2mm. Feroneria este marca Blum Austria, sertare sunt prevazute cu sistem de amortizare.  Deschiderile usilor si sertarelor se face datorita sistemului de tip PUSH.
Biroul a fost executat dupa modelul si culorile alese de client.

Mobilier dublu de birou executat intr-o camera pentru doua fetite. Am folosit pal melaminat de 18 mm marca Egger, canturi de 2 mm pe fronturi si de 0,4 mm pe carcse.
Modelul si culorile au fost alese de client iar noi am optimizat spatiul avut la dispozitie la maxim pentru o cat mai buna utilitate.

Birou realizat din pal melaminat de 18 mm marca Egger. Canturile de pe carcase sunt de 0.4mm iar pe fronturi sunt de 2mm.
Atat modelul cat si culorile au fost alese de client. La comanda se poate realiza la orice cote in functie de spatiul de care dispuneti.